מחיקת המידע שלכם
עודכן לאחרונה: 29 בספטמבר 2026
במכשיר שלכם
המקומות ששמרתם, המלון ובחירת המראה נשמרים בדפדפן שלכם בלבד. כדי למחוק אותם, נקו את נתוני האתר seen-map.com בהגדרות הדפדפן.
כל השאר
כתבו ל‑hello@seen-map.com, או שלחו ל‑SEEN הודעה באינסטגרם, וציינו מה למחוק. נמחק תוך 30 יום ונעדכן אתכם. הפירוט המלא במדיניות הפרטיות.